Brugsbetingelser

Opdateret 2015/01/30

Disse brugsbetingelser gælder for brugere af gratisspille.dk, eventuelle sub-domæner og kampagnesider relateret til gratisspille.dk, i det følgende benævnt spil.

Ved brug av sajten ccepterer du disse vilkår.

1. ÆNDRINGER AV VILKÅR FOR ANVENDELSE

Vilkår for brug kan ændres til enhver tid, det et dit ansvar at kontrollere hvis der skete ændringer. Hvis du er efter en ændring fortsætte med at bruge sajten betyder det du er enig med de nye Brugsbetingelser.

2. PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at levere en god service til brugerne og til at vælge de rigtige annoncer gemmes visse oplysninger om dit besøg. Oplysninger, der er gemt, kan ikke spores til person, internetforbindelse eller computer. Hvis du vælger at registrere kontoen giver dig sammtycke at vi kan beholde de oplysninger du giver i registreringsformularen og under kontoindstillingerne.

3, ÆNDRINGER I TJENSTENi

Vi kan til enhver tid ændre eller ophøre med serviceydelser og spil, der kan findes på de spil. Vi kan til enhver tid suspendere en bruger, der opfører sig dårligt eller af andre grunde.

4. DIT ANSVAR

Brugerne er ansvarlige for at holde din computer for at kunne bruge servicen og hedge mod eventuelle overtrædelser. Dette omfatter, men er ikke begrænset til at vælge sikker adgangskode ved registreringen og ha installeret antivira. Vi påtager os intet ansvar for fejl der opstår i software, internetforbindelse eller computer. Spil må kun anvendes til lovlige formå, og vi er ikke ansvarlig for brugere der overtræder dette. Det omfatter, men er ikke begrænset til hacking, denial of service, tyveri, overtrædelse, bedrageri, diskrimination og forfalskning. Brugerne er ikke tilladt, medmindre udtrykkelig skriftlig aftale, opdræt spil til kommercielle formål, reklame, annoncer eller urigtige erklæringer.

5. BRUGERGENERERET INDHOLD

All data i form af tekst, billede, video, lyde, som brugerne er oprettet og sendt til de spil bliver licenseret af de spil som en ikke-eksklusiv, overførbar, royalty-fri, uafbrudt, verdensomspændende licens. Et sådant materiale kan anvendes i spil og i fremme af eksterne sites.

6. AGE GRÆNSE & GEOGRAFI

For at bruge spil skal du være 18 år eller ældre. Hvis du er under 18 bekræfter du med brug af de spil at du har forældrenes tilladelse og kontrol til at gøre det. Spil må kun bruges ved at forbinde med afstamning i Danmark.

7. EJERSKAB

Vi ejer alle rettigheder til navnet, design og information om spillene. Annoncører ejer alle rettigheder til varemærker, design, oplysninger i tekstannoncer og bannere. Spiludviklere ejer ophavsrettighederne til at produceret spil der kan findes på site har alle rettigheder til spillene. Copyright ejere kan til enhver tid anmode om at spillet skal fjernes hvis ikke særlig tidsbegrænset kontrakt eksisterer. Nogle spil har sådan en fordeling på internettet som det er svært at gøre det klart i al sandsynlighed hvem som ejer ophavsrette, spil tager derfor intet ansvar for ophavsretten. GratisSpille.dk ændrer intet i spil kildekode og bevarer udvikleren valg af reklamer, referencer og navn.

8. KLAGER

Eventuelle klager skal sendes til os via kontaktformularen eller e-mail og vil blive behandlet hurtigst muligt av vores misbrug afdeling. Klager der vedrører ejerskab av spil skal du sende følgende oplysninger: -Beskriv hvar du mener at vi bruges forkert -Var originalen er fundet og når det offentliggøres -En kopi af licensen hvis tilgængelig som beviser din intellektuelle ejendomsret -Fulde kontaktuppgiter for os at kontakte dig med eventuelle spørgsmål

9. RETSSAG

Den eneste og eksklusiv løsning som brugere er at stoppe med at bruge GratisSpille.dk.

10. AFLYSNING

Hvis du overtræder disse vilkår for anvendelse ophøre automatisk all ret til at bruge spillene.